KONTAKTLINSER MED FARVE UDEN STYRKE - her kan du nemt, billigt og hurtigt få et nyt look til hverdag eller fest....

KONTAKTLINSER MED FARVE UDEN STYRKE - her kan du nemt, billigt og hurtigt få et nyt look til hverdag eller fest....

Kontaktlinser med farve uden styrke er Magic4eyes's specialitet

- her finder du nok Danmarks største udvalg, og så er der rigtig rigtig mange designs og farver, som du kan vælge i mellem - Magic4eyes er den eneste på markedet, som har specialiseret sig udelukkende i kontaktlinser med farve uden styrke - så det giver dig som kunde - både gode priser og et stort udvalg. 

Billige farvede kontaktlinser er som sagt det Magic4eyes er specialiserede i, og der er billige kontaktlinser med farve i de kendte farver som blå, brun og grøn, rød og hvid, og stadig med gratis fragt.

Alle kontaktlinser med farve uden styrke har en lang holdbarhed, da de kommer fra en kvalitetsfabrik i syd korea og er certificeret efter gældende eu normer. Linserne med farve kan derfor holde i 3 til 6 måneder, selv hvis du bruger dem dagligt - dog skal du huske altid at tage dem ud af øjnene hver gang, at du skal sove. Det er vigtigt, at du bruger ordentligt kontaktlinsevæske og etui.

Det er også nemt for dig at betale for dine nye kontaktlinser med farve uden styrke, da du kan betale med både kreditkort og med MobilPay, så det går nemt og hurtig og er altid uden gebyrer.

Du skal heller ikke betale for levering eller fragt for dine nye kontaktlinser med farve uden styrke, så den pris, som du ser under de enkelte kontaktlinser farvede uden styrke er den pris, som du kommer til at betale - alt inklusiv for kontaktlinser med farve uden styrke.

Du kan selvfølgelig også købe etui og kontaktlinsevæske hos mig til en rigtig god pris, og du får selvfølgelig en dansk vejledning med og har du spørgsmål, så kan du altid kontakte mig eller se mere under typiske spørgsmål og svar.

Når du har handlet, så sender jeg varerne så hurtigt som muligt - typisk samme dag - og dine kontaktlinser med farve uden styrke bliver altid sendt med a-post via Postnord, som desværre ikke længere leverer dine varer fra dag til dag, og der vil også være vedlagt en kort vejledning til at sætte kontaktlinser med farve uden styrke i og også en kort vejledning til at tage dem ud igen.

Der er lagt rigtig meget vægt på god service i form af hurtig levering og opfølgning på henvendelser fra kunder mm, og dokumentation af vores gode service ses blandt andet ved, at www.magic4eyes.dk er bedst i kategorien "kontaktlinser" hos Trustpilot, da 97,1 % af alle anmeldere har givet os absolut topkarakter - nemlig 5 stjerner, hvilket ingen af vores konkurrenter kan matche :-)

x
pname

Din vare blev tilføjet indkøbskurven

« Fortsætte med at handle
Gå til betaling »
x
Fejl

huston we have a problem

« Fortsætte med at handle