CRAZY KONTAKTLINSER

Crazy linser og Hallowen linser - alle uden styrke og med gratis levering...

Når du skal til fest og gerne vil se helt anderledes ud, og som derfor også benævnes party kontaktlinser, crazy linser eller special effekt linser. De bliver stadig mere og mere populære, især i forbindelse med festlige lejligheder, hvor det ofte er en del af festen at klæde sig ud

Grid view
List view

Crazy kontaktlinser og halloween kontaktlinser 

- er produceret i Sydkorea, så kvaliteten er derfor rigtig høj, og hvis du passer dem rigtigt, så kan de kan holde  i lang tid - fra 3 til 6 måneder. Crazy kontaktlinser kan derfor bruges af stort set alle personer.


Crazy kontaktlinser / crazy lenses er især meget brugt ved de stadig mere populære Halloween fester, til fastelavn, til karneval eller andre typer af fester, hvor en speciel påklædning er en vigtig del af festen, og hvor det at "klæde" øjnene på med sjove og crazy linser og special effekt linser bliver mere og mere populært.


Her kan du se crazy linsen FIRE i et brunt og et blåt øje:

crazy kontaktlinse FIRE i brunt øje     crazy kontaktlinse FIRE i blåt øje

Sorte kontaktlinser, hvide kontaktlinser som findes i flere varianter - helt hvid kontaktlinse, hvid kontaktlinse med sort ring, hvid kontaktlinse med flere ringe, hvid kontaktlinse som et katteøje, vilde øjne, katte øjne i hvide, blå eller andre farver


Her er et eksempel på katteøjne i grøn farve

crazy kontaktlinse DEVIL GREEN i brunt øje     crazy kontaktlinse DEVIL GREEN i blåt øje

Der er også et stort udvalg af Halloween kontaktlinser, så du kan få sat prikken over i’et til dit Halloween kostume.


Halloween er gennem de sidste par år blevet en stor begivenhed, med fester og udklædning - her er vores halloween linser twilight og volturi de helt store hit, men også hvide halloween kontaktlinser er rigtig populære.


Hvide halloween linser kan du se et eksempel på her:

hvide halloween kontaktlinser

Halloween er en amerikansk tradition, og som efterhånden også har spredt sig rigtig meget til Danmark.


I dag er der rigtig mange som arrangerer horror nights, forskellige arrangementer for børn og voksne og deciderede halloween fester, så det kan roligt konstateres, at halloween er kommet til Danmark, og at det stadig vokser og bliver mere og mere udbredt - det betyder så også, at der er blevet mere fokus på den rigtige udklædning - herunder også at fuldende sin udklædning, med de rigtige halloween kontaktlinser som passer lige til det kostume eller den fest, som du skal til.


Udvalget af halloween linser er rigtig stort, og husk at dine farvede halloween kontaktlinser kan bruges flere gange, hvis du opbevarer dem rigtigt, og bruger ordentlig kontaktlinsevæske og etui


Halloween filmen eller Maskernes Nat som den kom til at hedde på dansk, er lavet i 1978 og er en rigtig gyserfilm instrueret af John Carpenter, hvor den kendte Jamie lee Curtis har en stor rolle.  Filmen foregår i en opdigtet by Haddonfield i staten Illinois i USA, og handler om at den 6-årige Michael Myers myrder sin storesøster. Det lykkes ham femten år senere at flygte fra det psykiatrisk hospital han var spærret inde på, og vender tilbage til sin fødeby, hvor han forfølger forskellige personer. Den psykiater der havde opsyn med ham følger efter Michael Meyer for at sætte en stopper for ham, og få ham i behandling igen.


Filmen blev meget debatteret, da den på det tidspunkt var ret opsigtsvækkende med sine handlinger og symbolik. 


Filmen var ret blodig og starter med, at den da 6 årige Michael myrder sin 17-årige storesøster Judith med en stor køkkenkniv i deres hjem i Haddonfield, Illinois. Herefter bliver han indlagt på et psykiatrisk hospital, men efter mange års behandling stikker han af og vender tilbage til sin barndomsby og forfølger en række teenagere og myrder flere  af dem på ret blodig vis.. Det ender med at Michael bliver skudt ned i sidste øjeblik før han myrder endnu flere, meeen han lig forsvinder og mystikken kan fortsætte – er han virkelig død?


Halloween blev lavet på et relativt lavt budget på 320,000 dollars, men blev en stor succes og indtjente 47 millioner dollars alene i USA og over hele verdenen 60 millioner.


Det relative meget lave budget betød blandt andet at kostumer mm blev produceret via ting og sager, som kunne købes lokalt og købte blandt andet en Captain Kirk maske til 1,98 $ og lavede den berygtede maske som hovedpersonen bar i hele filmen. En hel del af skuespillerne bar deres eget tøj under optagelserne, og resten blev købt i diverse labprismarkeder som J. C. Penny. Filmen blev også optaget over kort tid og kun på to steder og lokale familier klædte deres børn ud i Halloween kostumer. Instruktøren Carpenter fik også kun et meget lavt honorar men til gengæld procenter af indtjeningen, hvilket senere viste sig at være en god deal. 


Filmen startede en trend med en lang række flim baseret på diverse gyser- og horrorklicheer og som indeholdt mange ret detaljerede voldsscener - det medførte så et behov for bedre udklædning og brug af crazy lenses som så igen begyndte at blive solgt som crazy linser til private forbrugere.


Halloween var dog i sig selv ikke så detaljeret i sine voldsscener og blev i 2006 blev filmen indlemmet i USA's National Film Registry og udnævnt til at være af stor "kulturel, historisk og æstetisk betydning." 


Crazy kontaktlinser (crazy lenses) og andre special effekt linser er også blevet meget mere efterspurgte grundet en række film og tv udseendelser, hvor der flittigt blev gjort brug af sjove og crazy kontaktlinser af skuespillerne.
 

I filmene Twilight var det meget de røde og gule twilight kontaktlinser, som var i fokus og i film som Alice i Eventyrland var det grønne typer af crazy linser, som blev brugt og filmene Avatar og Harry Potter serien gjorde også flittig brug af sjove kontaktlinser.
 

Alle, film hvor der optræder vampyrer, bruger også mange slags crazy kontaktlinser og der er også mange crazy lenses i brug i diverse zombie film og øvrige film med overnaturlige elementer.
 

Disse populære filmklassikere som Avatar og Twilight gjorde, at folk blev meget opmærksomme på muligheden for at købe tilsvarende twilight kontaktlinser via Internettet i en tilsvarende udformninger og farver som der skuespillerne bar – eksempelvis er volturi kontaktlinser fra Twilight i dag et rigtig stort hit. Har du lyst til at ligne en vampyr så er det også muligt at få vampyr kontaktlinser.
 
Volturi kontaktlinser
Kontaktlinser med volturi mønster er efterhånden en af vores mest populære kontaktlinser, når det drejer sig om linser til brug for fest og især op til Halloween er volturi kontaktlinser et absolut hit.


Her er VOLTURI kontaktlinse i henholdsvis et brunt og blåt øje:

crazy kontaktlinse volturi i brunt øje     crazy kontaktlinse volturi i blåt øje

Twilight linser

Twilight kontaktlinser er i dag også mægtig populære og findes i flere farver og mønstre - så du kan altid finde den helt rigtige twilight kontaktlinse.

Zombie universet er også på vej til at blive mere og mere populært, og har mange lighedspunkter med vampyrtemaerne - som især er kendt fra "twilight serien". Zombie temaet har fået sin egen kendte tv serie "the walking dead" og er også på vej med film og en række bøger. Zombier er endnu ikke så kendte og udbredte som vampyrer, og film og bøger har heller ikke nået så stor udbredelse som "twilight serien".

 
En zombie er et overnaturligt væsen, som er en afdød person, der kun fokuserer på at spise levende mennesker. Zombie fortællingerne stammer oprindeligt fra det caribiske woodoo overtro, som igen har afrikanske rødder. En zombie er ikke nem at få bugt med, da den jo i princippet allerede er død, så der skal særlige tiltag til for at "dræbe" den - eksempelvis skal hjerneaktiviteten stoppes ved at ødelægge hjernen eller afbryde kontakten mellem hjernen og kroppen.
 
Så hvad enten du skal deltage i rollespil med vampyrtema i stil med "twilight" og gerne vil bruge eksempelvis volturi kontaktlinser eller vælger et rollespil med zombie tema, så kan du nemt her finde spændende crazy linser, som passer til dit rollespil.


Du kan også få crazy kontaktlinser som en smiley, eller nogle der er ligesom katteøjne eller, hvis du er glad for fodbold, så er en fodbold linse måske det helt rigtige for dig. 


Her ser du FODBOLD i et brunt og blå øje:

Crazy fodbold linser     Crazy fodbold linser

Special effekt linser med særlige effekter i forhold til film er ikke af ny dato for allerede i 1950’erne blev Morton Greenspoon en pioner inden for sjove og crazy linser og været med til at lave specielle linser til filmindustrien.
 
Dr. Greenspoon ændrede Elvis Presleys baby blues øjne til brune i filmen Flaming Star og lavede Michael Jacksons ulve øjne til musikvideoen " Thriller ", og modtog en Oscar nominering for sit arbejde på Bram Stokers Dracula. Hans seneste film arbejde omfatter Pirates of the Caribbean og Twilight Saga, så han har virkelig gjort brug af special effekt linser i sine mange film, og har løbende lavet nye spændende designs.
 
Alle kontaktlinser, der er sjove eller crazy linser, er også uden styrke, og de er produceret af de samme råvarer, som farvede kontaktlinser, og du skal passe dem på en tilsvarende måde - og det er en god ide at lade være med at dele dine sjove og crazy kontaktlinser med andre.
 
Vi arbejder konstant på at skaffe de party og crazy kontaktlinser, som er mest populære, men har du nogle ønsker til nogle crazy lenses eller special effekt linser, som vi ikke har, så send os en mail, og vi vil prøve at se, om vores leverandører har dem.


Hvide kontaktlinser

Hvad er så mest populært lige i øjeblikket? Ja, noget af det som virkelig hitter er hvide kontaktlinser, som er oplagt at bruge i forbindelse med dødningehoved, udklædninger i forbindelse med død, så hvide kontaktlinser kan bruges i mange sammenhænge. 


Hvide kontaktlinser er særlig efterspurgte, når det er tid til Halloween og Nytår, hvor der er tradition for at klæde sig ud, og hvor de hvide kontaktlinser er rigtig gode at bruge i mange sammenhænge.


Her er HVID MED RINGE i henholdsvis et brunt og et blåt øje

crazy kontaktlinse HVID MED RINGE i brunt øje     crazy kontaktlinse HVID MED RINGE i blåt øje

Her i webshoppen er der i alt 6 forskellige typer af hvide kontaktlinser - der er hvid kontaktlinse med spindelvæv, helt hvide kontaktlinser, hvide kontaktlinser med en sort ring, eller hvide kontaktlinser med mange ringe og endelig en hvid kontaktlinse i katteøjne stil - så uanset hvilke hvide kontaktlinser, som du skal bruge så har du her et stort udvalg af hvide kontaktlinser - ja nok det største udvalg af hvide linser i danske netbutikker.

Her kan du se alle vores farvede kontaktlinser uden styrke

Her kan du se alle vores blå kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores brune kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grønne kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores røde kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores pink kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grå kontaktlinser

Her kan du se vores sorte kontaktlinser

Her kan du købe linsevæske og etui