FARVEDE KONTAKTLINSER - ALLE FARVER OG TYPER

Farvede kontaktlinser uden styrke til en god pris er vores speciale

- så her kan du nemt og hurtigt få et nyt look til hverdag og fest og altid med gratis levering...

De farvede linser uden styrke kommer fra Sydkorea, og kvaliteten er i top og ved korrekt brug og opbevaring kan du bruge dem i helt op til 6 måneder. Kontaktlinser med farve kan anvendes af alle, da de farvede kontaktlinser har en standard størrelse.

Vi har mange farver og designs, og her kan du se vores:

Kontaktlinser med blå farve     kontaktlinser med brun farve     kontaktlinser med grøn farve          crazy og sjove kontaktlinser     kontaktlinser med grå farve     kontaktlinser med rød farve          kontaktlinser med sort farve     pink farvede kontaktlinser     

Farvede kontaktlinser uden styrke / kontaktlinser med farve uden styrke / farvede linser uden styrke / linser med farve uden styrke – kært barn mange navne – gør, at du har mulighed for at ændre farven i dit øje, og du får derved et nyt look....

 

Der findes kontaktlinser med farve uden styrke, som er til daglig brug, hvis du gerne vil have en anden farve, og der findes farvede kontaktlinser uden styrke, som du kun bruger af og til, når du ønsker et nyt og helt anderledes look, som hvis du skal til fest eller til særlige lejligheder som Halloween, fastelavn eller Nytårsaften og andre særlige festlige lejligheder.

 

Kontaktlinser med farve kan fås både med styrke og uden styrke, og vi har udelukkende specialiseret os i farvede linser uden styrke.

 

Måden kontaktlinser med farve uden styrke fungerer på er, at de farvede kontaktlinser er designet til at efterligne den farvede del af øjet – kaldet iris – og da den naturlig farvede del af øjet ofte består af farverige mønstre, prikker og streger, har farvede kontaktlinser også forskellige mønstre, prikker og streger for at få de farvede linser uden styrke til at se så naturlige ud som muligt.

 
I midten af den farvede linse uden styrke er der et cirkelrundt område, som er klart, og som er placeret lige over dit øjes pupil for at sikre, at du har et naturligt udsyn – det at du har farvede kontaktlinser uden styrke på, påvirker altså på ingen måde din evne til at se, som du har gjort hele tiden – og dit syn bliver således ikke påvirket af linsens farve.


Her kan du se vores udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke:

Blå kontaktlinser

Brune kontaktlinser

Grønne kontaktlinser

Røde kontaktlinser

Grå kontaktlinser

Pink kontaktlinser

Sorte kontaktlinser

Sjove og crazy kontaktlinser


Du skal dog være opmærksom på, at din pupil vil have forskellig størrelse alt efter, hvor meget lys der er. Ved meget lys vil pupillen trække sig sammen og blive lille, og jo mere mørkt der er, så vil den tilsvarende udvide sig og medføre en større pupil.

 
Da kontaktlinsen midterfelt uden farve har en fast størrelse vil der i helt særlige tilfælde – ved enten meget lys eller ved meget lidt lys være en uoverensstemmelse mellem pupillens størrelse og det klare felt i den farvede kontaktlinse, men de farvede kontaktlinser uden styrke er selvfølgelig tilpassede gennem rigtig mange års forskning og udvikling, så de i størst muligt omfang tager højde for dette, og du vil i praksis aldrig opdage denne mulige uoverenstemmelse.
 
Hvis du har en lys øjenfarve

Hvilken kontaktlinse farve du vælger, afhænger af om du ønsker at forstærke den lyse farve, som du eventuelt har i forvejen eller ønsker et mere dramatisk skifte i farven af dine øjne – eksempelvis fra lys til mørk.
 
Såfremt at du gerne vil eksperimentere med en anden øjenfarve og stadig se rimelig naturlig ud i forhold til din oprindelige farve, kan du eksempelvis vælge kontaktlinser i grå eller grøn nuance, hvis din naturlige øjenfarve som udgangspunkt er i det blå spektre – altså vælge en linse med en farve relativ tæt på det du har i forvejen. 
 
Såfremt at du går efter et mere dramatisk stilskifte, som til gengæld nok vil blive bemærket af alle, så kan du vælge  en mere tonet kontaktlinse over i det sorte eller brune spektre.
 
Hvis du har en mørk øjenfarve

Såfremt at du har mørke øjne og vil et skifte, som ikke er al for tydeligt så vælg en delvis lysere kontaktlinse i en tilsvarende farvenuance, og hvis du virkelig vil et stilskifte, som vil blive bemærket, så vil blå, grønne eller violette have denne effekt.
 
De forskellige øjenfarver forbindes med forskellige personlighedstræk, jf. en amerikanske undersøgelse gennemført af CyberPulse i 2002 af kvinder i alderen 16 til 35:
- Brune øjne forbindes med intelligens (34 procent), troværdighed (16 procent) og venlighed (13 procent)
- Blå øjne forbindes med at være sød (42 procent), at være sexet (21 procent), og venlighed (10 procent)
- Grønne øjne forbindes med at være sexet (29 procent), kreativitet (25 procent) og venlighed (20 procent)


Her kan du købe vores mest solgte indenfor hver farve:

Grid view
List view

Er farvede kontaktlinser uden styrke sikre at bruge?

 
Del ikke din kontaktlinser – selvom det kan være sjovt at se, hvordan de ser ud på dine venner – så lad være – hvert menneske har en vis naturlig fauna af bakterier, som kroppen er vant til, hvorimod andre menneskers bakterier kan medføre røde og sviende øjne.
 
Du skal passe dine kontaktlinser med farve ordentligt. Farvede linser uden styrke skal rengøres ordentligt, desinficeres og opbevares med passende plejeprodukter for at undgå forurening og i en rengjort lille beholder. Hvis dine øjne bliver rødsprængte, ømme eller irriterede, skal du undgå at gå med dine kontaktlinser med farve i nogle dage, til det går over. Normalt går det hurtigt over af sig selv, men hvis det varer mere end et par dage, så få øjnene tjekket hos en øjenlæge.
 
Brugen af farvede kontaktlinser uden styrke og med styrke fortsætter med at vokse hastigt i popularitet, og udvalget af farver og effekter at vælge imellem stiger stadig. I 2004 blev det anslået, at der i hele verdenen er ca. 125 millioner mennesker (2%), som der bruger kontaktlinser og to tredjedele af dem var kvinder.
 
Kontaktlinsens historie:
 
- Adolf Fick var i 1888 den første, der med succes fik lavet kontaktlinser, som var fremstillet af mundblæst glas. Mange har ellers givet æren til Leonardo Da Vinci, som ofte er krediteret med at indføre ideen om kontaktlinser i øjet, da han i 1506 beskrev en metode til at ændre hornhindens bøjning, men han havde ikke fokus på synet som sådan, men mere hvad der udgjorde de forskellige dele af et øje. Adolf Ficks kontaktlinser var store, besværlige og kunne derfor kun bæres i et par timer ad gangen.
 
- Først i 1930’erne kom næste step i udviklingen af kontaktlinser, hvor polymethylmethacrylat (PMMA eller perspex / plexiglas) blev udviklet. I 1936 introducerede optometrist William Feinbloom de første plastlinser, som er lettere og mere bekvemme at bære, og som var en kombination af glas og plast.
 
- I 1949 blev de første kontaktlinser udviklet som kun dækkede lidt mere end irisen, og dermed var langt mindre end de først udviklede som dækkede en væsentlig større del af øjet.
 
- Kontaktlinserne i 1950'erne og 1960'erne var relativt dyre og skrøbelige, og en meget væsentlig ulempe var, at oxygen ikke kunne komme igennem linsen og ind til øjets hornhinde, hvilket kan forårsage en række uønskede kliniske påvirkninger.
 
- Ved udgangen af 1970'erne, og op gennem 1980'erne og 1990'erne blev en række af ilt-gennemtrængelige, men i første omgang stive /hårde kontaktlinser opfundet for at løse dette problem.
 
- Et vigtigt gennembrud i opfindelsen af bløde kontaktlinser, som vi kender dem i dag, kom fra de tjekkiske kemikere Otto Wichterle og Drahoslav Lim, der offentliggjorde deres research ”Hydrofile geler til biologisk brug" i tidsskriftet Nature i 1959.
 
- Dette førte til den første godkendelse af Soflens materiale af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) i 1971. Disse kontaktlinser blev snart meget populære på grund af den større komfort ved at bruge dem fremfor hårde linser.
 
- Næste væsentlige udvikling var i 1998 da CIBA VISION lancererede de første silikone hydrogeler på markedet. Disse kontaktlinser kombinerede fordelene ved silikone - som har ekstremt høj oxygenpermeabilitet - med komforten af de konventionelle hydrogeler, som var blevet anvendt til kontaktlinser de foregående 30 år.
 
Disse bløde kontaktlinser med farve eller uden farve består for en stor del af vand, som har den funktion, at det dels giver linserne en blød egenskab og samtidig nemt lader oxygen (ilt) trænge igennem kontaktlinsen og ind bagved til øjet.
 
Selve blinket, hvor øjenlåget kører ned over linsen, er med til at sikre en hvis ”smørring” og bevægelse af kontaktlinsen, samt sikrer en vædske tilførelse til øjet, og det er derfor en dårlig ide at sove med sine kontaktlinser på, da det gør at de tørrer lidt ud og føles irriterende at have i øjet.
 
Senere blev der så skabt kontaktlinser med farve, da der er et stigende ønske om at kunne ændre sit udseende, og i dag er det blevet helt naturligt at gå med farvede linser uden styrke.
 
Der findes i dag mange forskellige typer af kontaktlinser med farve, som dækker forskellige ønsker og behov.
 
- 1-dags kontaktlinser med farve eller en gangs linser, som kun anvendes en dag og derefter kasseres og smides væk
 
- Døgnlinser med farve som du kan sove med og bruge dem i en eller anden given periode uden at tage dem ud
 
- Månedslinser som er farvede kontaktlinser uden styrke, og som du kan finde her i webshoppen, og som du tager ud hver aften og opbevarer i et lille etui med rensvæske, og som du kan bruge i op til flere måneder – dette er den type kontaktlinser med farve, som vi sælger....
 
- Kontaktlinser med styrke så du ikke behøver at bruge briller eller i særlige tilfælde kombineret med briller for at undgå særlig tykke glas i brillen
 
- Flerstyrkelinser, som fungere lidt lige som en læsebrille, da den har et indbygget læsefelt
 
Dette er de mest typiske typer af kontaktlinser med farve eller uden farve, og der sker stadig en konstant løbende udvikling.