BLÅ KONTAKTLINSER

Blå kontaktlinser uden styrke og med gratis levering...

Find de blå linser, som passer bedst til dig og dine øjne, og de blå kontaktlinser findes i rigtig mange flotte og forskellige designs og kan bruges i 3 til 6 måneder

Grid view
List view

Blå kontaktlinser uden styrke

er af høj kvalitet og produceret i Sydkorea og kan bruges i lang tid - fra 3 til 6 måneder, hvis du passer dem ordentligt. De blå linser er standard størrelse og passer således til stort set alle øjne.

 

Hvis du er betaget af havet og himlen, er der en enkel og smart måde at bringe en lille smule af det blå vidunder i dit liv. Blå kontaktlinser fra Magic4eyes sikrer, at dine øjne skinner igennem af en dybblå farve - og garanterer på samme tid, at du skiller dig ud fra mængden.

 

Vores omfattende udvalg af kontaktlinser med blå farve er perfekt til alle, der søger en midlertidig ny øjenfarve. En helt NY naturlig øjenfarve kan føre til et helt nyt look.

 

Der findes op til 12 forskellige farvevarianter af de blå kontaktlinser, hvor du kan vælge alt fra en imponerende lyseblå kontaktlinse, der skinner klart som en krystal, til den intense mørkeblå, der reflekterer den mørke nattehimmel.

 

Hvis du har forsøgt at finde forskellige måder at få en babyblå nuance i dine øjne, så tilbyder vi forskellige varianter af lyseblå. Her kan vi tilbyde en sektion af aqua blå kontaktlinser.

 

Hvis du søger den lidt mørkere kontaktlinse, har vi blandt andet dybere safir- og kongeblå toner, der tager højde for den mørkeblå kontaktlinse. Disse stilarter holder det naturligt, mens du opnår en dyb, fed og mere fremhævet finish til din øjenfarve.

 

Hvert par af vores kontaktlinser er perfekt til en tur i byen, smart udklædning eller bare for at tilføje ekstra glitter i hverdagen.

 

Det er rimeligt at sige, at mulighederne er uendelig med blåfarvede kontaktlinser, og at vælge en blå en kontaktlinse, er en fantastisk måde at få et nyt look på :)


Der er rigtig mange spændende designs og nuancer af den blå farve.


Blå kontaktlinser uden styrke har gennem hele webshoppens levetid så absolut været en af vores mest populære farver, og rigtig mange vil gerne have blå øjne, som de fleste synes vækker opsigt - ja alle kan jo nok huske Steve McQueen og hans helt blå øjne, som var en magnet for rigtig mange kvinder - nok ikke kun på grund af hans blå øjne. 


Blå linser er oplagt at vælge for langt de fleste typer øjenfarve, og giver ofte rigtig gode resultater, og der er derfor også mange designs at vælge i mellem.


Vi har derfor også et stort udvalg af blå linser, og du kan således finde både meget klare blå kontaktlinser og finde mange med forskellige mønstre og designs, hvor den blå farve ikke er så dominerende i den blå kontaktlinse.
 

Blå linser uden styrke vælges ofte af kunder, som enten gerne vil have en lidt tydeligere blå farve eller et diskret skifte fra en grå eller en blandet farve, hvor den blå kontaktlinse vil virke rigtig godt.


Desuden er der også en del med øjenfarve over i det mere brune eller sorte farveområde, som ønsker et helt stilskifte, og det lýkkedes som ofte ret godt.
 
Kan blå kontaktlinser dække brune øjne? - ja det kan de godt.


Her kan du se en blå kontaktlinse OU2BL i et brunt øje og i et blåligt

Blå kontaktlinser i brunt øje  Blå kontaktlinser i blåligt øje

 

Her kan du se en blå linse uden styrke PH2BL i et brunt og blåligt øje

Blå kontaktlinser i brunt øje  Blå kontaktlinser i blåligt øje

Vi har også mange andre farver og designs, og

Her kan du se alle vores farvede kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores brune kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores sjove og crazy kontaktlinser uden styrke 

Her kan du se vores grønne kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores røde kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores pink kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grå kontaktlinser

Her kan du se vores sorte kontaktlinser

Her kan du købe linsevæske og etui