RØDE KONTAKTLINSER

Røde kontaktlinser uden styrke og med gratis levering...

- se de flotte muligheder her, og du har nu muligheden for at skille dig ud ved hjælp af vores spændende udvalg af røde kontaktlinser, som kan tilføje en ret opsigtsvækkende effekt eller en knap så tydelig effekt alt efter, hvad du vælger af rød kontaktlinse.

Grid view
List view

Røde kontaktlinser uden styrke findes i flere forskellige designs

og da kontaktlinserne er af høj kvalitet, så kan du bruge dem i lang tid - helt op til 6 måneder, når du passer dem rigtigt. De røde kontaktlinser er i en standard størrelse, som passer til alle personer.


Her kan du se et konkret eksempel på, hvordan du med henholdsvis brune øjne og med blålige øjne ser ud med en type af røde kontaktlinser:

EM1RU - rød kontaktlinse

EM1RU rød kontaktlinse i brunt øje        EM1RU rød kontaktlinse i blåt øje

Som det ses, så giver røde kontaktlinser, nogle spændende nuancer, hvad enten de kommer i et blåligt øje eller i et brunligt øje, og det er nok med til at gøre dem så populære, som de er blevet. 


Der er rigtig mange, som leder efter røde kontaktlinser, og ofte bruger vi i daglig tale ordet "linser" i stedet for kontaktlinser, men røde linser giver pludselig en helt anden betydning - nemlig noget som kan bruges i mad, og derfor bruger jeg også primært betegnelsen "røde kontaktlinser" 


Det er måske et spørgsmål om, hvorfor nogle vælger at købe kontaktlinser med rød farve - men ofte er det personer, som eventuelt er facineret af rollespil, eller som vil være en vampyr i forbindelse med en fest eller til Halloween, hvor de røde kontaktlinser jo netop giver et ret opsigtsvækkende udtryk, og som passer godt til rigtig mange kostumer.


Der er både mere opsigtsvækkende meget røde kontaktlinser eller de lidt mere neutrale alt efter, hvad effekt du ønsker. Et er sikkert - med røde kontaktlinser er du sikker på, at andre vil ligge mærke til dig og dine nye øjenfarve.

 

Med røde kontaktlinser kan du skille dig ud fra mængden, og sende et dramatisk signal til dine omgivelser. Vores røde kontaktlinser fås i flere forskellige nuancer, og kan hjælpe dig med at skabe et anderledes, og iøjnefaldende look, der med garanti vil pifte ethvert outfit op. De røde kontaktlinser findes også i et mere afdæmpet udseende, til dig der ønsker et knapt så opsigtsvækkende look.

 

Er du fan af vampyr romaner og film, vil kontaktlinser med røde farvenuancer og uden styrke give dig det sidste finish der kan fuldende dit kostume, til brug i teater, film eller til udklædningsfester.

 

De røde linser uden styrke er i topkvalitet, og findes i mange forskellige nuancer, så du nemt finder en linse der passer perfekt til dig og til enhver lejlighed.


Røde kontaktlinser er særlig efterspurgte, når du skal være klædt ud i forbindelse med fastalavn eller nytårsaften eller til Halloween, som jo bliver stadig mere og mere populært i Danmark.

 

Du kan dog også nu, hvor vi har fået en del nye designs af røde kontaktlinser hjem, vælge en rød kontaktlinse, hvor det er den røde farve alene, der gør forskellen og som kan give en mere beskeden nuanceforskel og især til brune øjne, kan røde kontaktlinser give et spændende nyt look, som kun er en nuanceændring, men dog alligevel ret synligt, at du har valgt nogle kontaktlinser med rød farve i.


En noget usædvanlig historie omkring røde kontaktlinser er, at i den amerikanske baseball liga er der en række topspillere, som bruger røde kontaktlinser, da spillerne har en oplevelse af, at den røde kontaktlinse gør, at boldens spin og andre detaljer i spillet er mere synligt.


Det er dog kun få spillere, som har talt om, at de bruger røde kontaktlinser i kampene - Bryce Harper fortalte bland andet, at han havde brugt de røde kontaktlinser i en tv transmitteret kamp - og både holdkammeraterne og diverse kommentatorer havde mange sjove kommentarer til hans brug af røde kontaktlinser.

 

Vi har også mange andre farver og designs, og

Her kan du se alle vores farvede kontaktlinser uden styrke

Her kan du se alle vores blå kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores brune kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores sjove og crazy kontaktlinser uden styrke 

Her kan du se vores grønne kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores pink kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grå kontaktlinser

Her kan du se vores sorte kontaktlinser

Her kan du købe linsevæske og etui