BRUNE KONTAKTLINSER

Brune kontaktlinser uden styrke og med gratis levering...

- stort udvalg og nok vores mest populære farve med mange spændende designs, og de brune linser kan bruges i lang tid - fra 3 til 6 måneder, hvis du passer dem ordentligt, og de brune kontaktlinser er i standard størrelse, så alle kan bruge dem.

Grid view
List view

Køb billige brune kontaktlinser uden styrke

i rigtig mange flotte designs, som vil give dig mulighed for at få de dybe brune farvede øjne, du altid har gået og drømt om! Der er mange muligheder fra dyb brun, til en lys soft brown og med forskellige mønstre, så du kan finde det helt rigtige til netop dine øjne. 


Brune linser uden styrke har konstant været en af vores bedst sælgende produkter, og vi har derfor valgt at have et stort udvalg af brune linser. Du kan derfor finde både meget rent farvede brune kontaktlinser eller hvor der er et mønster til at gøre den lidt mere spændende og anderledes.


Den brune farve spænder vidt  - så valgmulighederne er mangfoldige.


Kontaktlinser med brun farve vælges tit, fordi der ønskes et decideret stilskifte fra en mere neutral farve til en mere varm brun farve.  


Her kan du se PS3BR brun kontaktlinse uden styrke i et blåligt øje:

Brune kontaktlinser uden styrke i blåligt øje


Her kan du se OC2BR brun linse uden styrke i et blåligt øje:

Brune linser uden styrke i blåligt øje


Her kan du se PC2BR kontaktlinse uden styrke med brun farve i et blåligt øje:

brun kontaktlinse uden styrke i et blåligt øje


Hazel brune kontaktlinser uden styrke

er en særlig underkategori under de brune kontaktlinser, og er kendetegnet ved deres nøddebrune farve og relativt fyldt ud med mønstre, så du får en blød, subtile nøddebrun farve, der komplimenter enhver teint. De lyser op dit ansigt og resultatet er fantastisk, om du har lyse eller mørke øjne.


Her kan du se hazel brune kontaktlinser uden styrke PA3HA i et blåligt øje:

Hazel brune kontaktlinser uden styrke i blåligt øje

 

Brune øjne er den mest udbredte øjenfarve i hele verdenen. Lidt over halvdelen af jordens befolkning har en variant af brune øjne - fra næsten helt sorte til lysebrune eller hazel farvede. Rigtig rigtig mange mennesker har et gen for den brune farve i øjet så derfor er brun farve så udbredt, men til gengæld noget skævt fordelt - eksempelvis i Asian har næsten alle meget mørke øjne, hvorimod det ikke er nært så udbredt her i Norden, hvor procentdelen ikke er så høj.


Grunden til den store udbredelse er som før nævnt, at det brune gen er dominerende og det har så medført den store udbredelse af brune øjne, men som sagt ikke her i Danmark, og derfor sælger vi også rigtig mange brune kontaktlinser lige fra de meget mørke brune kontaktlinser til de mere lyse hazel farvede kontaktlinser.


Vi har også mange andre farver og designs, og

Her kan du se alle vores farvede kontaktlinser uden styrke

Her kan du se alle vores blå kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores sjove og crazy kontaktlinser uden styrke 

Her kan du se vores grønne kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores røde kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores pink kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grå kontaktlinser

Her kan du se vores sorte kontaktlinser

Her kan du købe linsevæske og etui