LANGTIDSHOLDBARE KONTAKTLINSER - 3 TIL 6 MÅNEDER

Hvordan sætter du kontaktlinser i?

Du starter med at sætte kontaktlinsen på spidsen af din pegefinger, og med langefinger trækker du lidt ned i den nederste del af huden under øjet og spærre ligesom øjet op eventuelt med hjælp af en finger fra den anden hånd og sætter kontaktlinsen ind på øjet.

De første par gange vil dit øje automatisk lave en blinkrefleks, når der kommer noget på øjet – hvilket er helt naturligt. Det kan for nogle være rigtig svært at overvinde denne refleks men fortvivl ikke – hold en pause og prøv igen senere, når øjet har fået en pause – bare husk at hvis du ligger kontaktlinserne i rensevæske, så skal du overholde den ventetid, som væsken foreskriver.

Nogle gange kan det, når du har brugt dem et stykke tid, føles som om, at den irriterer lidt, og så kan det være en ide at “vende kontaktlinsen” så den tidligere inderside kommer ud og omvendt – i princippet burde det ikke have betydning, men prøv alligevel ?

Når du har fået kontaktlinsen sat i øjet, så skal du ikke gnide i øjet, og linsen skal nok selv finde sig til rette og kontaktlinsen skal nok selv placere sig midt i øjet.


Vi har også mange andre farver og designs 

Her kan du se alle vores farvede kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores brune kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores blå kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores sjove og crazy kontaktlinser uden styrke 

Her kan du se vores grønne kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores røde kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores pink kontaktlinser uden styrke

Her kan du se vores grå kontaktlinser

Her kan du se vores sorte kontaktlinser

Her kan du købe linsevæske og etui