LANGTIDSHOLDBARE KONTAKTLINSER - 3 TIL 6 MÅNEDER

Hvordan vælger jeg den rigtige type farvede kontaktlinser?

Det er meget svært at rådgive andre om, hvilken farvet kontaktlinse som er bedst at købe, og det skyldes, at øjne ikke kun er en farve, men mere en variation af forskellige farvenuancer, samt at et øje har forskellige mønstre mm.

Alle øjne er med forskellige mønster og forskellige nistre og altså ikke helt ensfarvede, og det er derfor, at farvede kontaktlinserne også har mønster og ikke er helt ensfarvede, hvilket betyder, at du ikke vil få  en helt anden farve, men mere en anden farve nuance, som også vil være afhængig af dit øjes nuværende farve og mønster.

Du vil altså få meget svært med at gå fra hel brune til helt blå øjne eller omvendt.

Du kan på min facebookside https://www.facebook.com/magic4eyes.dk se et eksempel på brun til grøn, og arbejder pt. på at få taget en række billeder af forskellige farver øjne med forskellige farvede kontaktlinser i det ene øje, og ingen i det andet, så det blive mere tydeligt at se forskellen.

De eneste kontaktlinser der dækker helt din nuværende øjenfarve er crazy typerne, men betyder så også at det ser unaturligt ud hvilket jo så også er formålet med dem.

Håber VORES svar hjælper dig til at vælge de rigtige ?