Farvede linser til mørke øjne?

Det er et spørgsmål, som alle der har en webshop med farvede kontaktlinser ofte får, så derfor har jeg valgt at svare på det her, så godt som jeg nu kan.

Det er svært at svare på præcist, da mørke øjne i sig selv er forskellige og de forskellige farvede linser til mørke øjne er også meget unikke i designs og mønstre, så det giver i sig selv mange kombinationsmuligheder.

Generelt må det dog siges, at har du helt mørke – næsten sorte – så kan det være svært – så at sige umuligt – at få krystal blå øjne uden at det vil se ret kunstigt ud.

Årsagen er, at farvede linser til mørke øjne og i øvrigt ikke er helt dækkende men består af mønstre – det skyldes at et normalt blåligt / grønt øje ikke består af en farve men af et mønster og ofte med forskellige farvenuancer.

Farvede linser til mørke øjne – hvad kan jeg så forvente?

ja, det bedste er jo at se det for sig, så jeg har her en stribe fotos af en pige med ret mørke øjne, som så prøver forskellige farvede linser i sine mørke øjne, og så kan du få en ide om, hvad der er muligt at opnå med farvede linser til mørke øjne…

LD2PI pink kontaktlinse i brunt øje - en oplagt mulighed til farvede linser til mørke øjne
LD2PI pink kontaktlinse i brunt øje

 

 

 

farvede linser til mørke øjne - grå farve kan også være en mulighed - PS3GR grå kontaktlinse i brunt øje
PS3GR grå kontaktlinse i brunt øje
grønne farvede linser måske det bedste valg af farvede linser til mørke øjne - PS3GN grøn kontaktlinse i brunt øje
PS3GN grøn kontaktlinse i brunt øje
PA3TU grøn kontaktlinse i brunt øje - så farvede linser til mørke øjne er muligt
PA3TU grøn kontaktlinse i brunt øje
PA3GN grøn kontaktlinse i brunt øje - farvede linser til mørke øjne kan godt give gode resultater
PA3GN grøn kontaktlinse i brunt øje
ON3GN grøn kontaktlinse i brunt øje - farvede linser i mørke øjne er muligt med grønne linser
ON3GN grøn kontaktlinse i brunt øje
OE2GN grøn kontaktlinse i brunt øje
OE2GN grøn kontaktlinse i brunt øje

 

Farvede linser til mørke øjne ?

ja, som du kan se, så er der flere muligheder, og jeg synes egentlig, at mange af resultaterne er ret gode og giver et markant farveskift – det her er selvfølgelig kun et lille udvalg af mulighederne, men vi har som en af de eneste webshops prøvet at lægge real life billeder op – her af farvede linser til mørke øjne – så jeg håber, at du kan bruge det….

 

Farvede linser til mørke øjne – dit valg

Der er et stort udvalg af farver og designs, men du har nu en række konkrete eksempler at gå udfra når du skal vælge dine farvede linser til mørke øjne. Vi har også på de forskellige sider med farvede kontaktlinser lagt andre billeder op af forskellige typer af linser i henholdsvis et mørkt øje og et lyst øje, så det på den måde skulle være nemmere for dig at vælge samt, at du får et realistisk indtryk af, hvad du kan forvente dig af et nyt look med farvede linser til mørke øjne eller lyse øjne.